layannnnnnnnnnnnn

Tuesday, 21 June 2011

on mood..?


nothing to say...i just miss our friendship...<3

Thanks For Reading(^_^)

penatttt....

hai..dah lame aq x update blog kan....x de masa lah ..bizi sgt...sory3..heee
ney pun baru balik dari camping kat port dickson....kem tu 3 hari 2 malam..dr jumaat sampai lah hari ahad....
ney pun baru lah aq ade masa untuk story mory ngan korang semua..haha..
mule2 masa nak pegi mcm x de semangat jek tw...sebab x ramai pun yang pegi...yang ramai pun part2 yang dah tinggi..part 2 yang mcm kteorg ney ..bape kerat jek..haha..
korang kalw dengar training camp jek mesti ingat tempat tinggal dy kat dorm..makanan pun x sedap n then rushing2 gler kan...tp kat tempat yang kteorang pegi ney x de..semua best...
walaupun tempat dy mcm agak menyeramkan ckit tp ok lah...ala2 resort gi2.belakang dy ade laut....haha...
kteorang rase relax kat sane...mcm dah 2 in 1 dah..camp sambil holiday....
yang x leh blah tu kteorang siap boleh g swimming hr last tu....semua mcm dah pelik ney camping ke holiday.?.haha..tp xpe..yang penting semua bestt walaupun banyak gler ceramah n ngantox..haha...kteorang layan kan aje..haha..
kat sini aq sediakan ckit gambar kteorang kat sana...tengok lah ye......:)

timah,fifi,kina ngan aq,kak yaya behind the lensa..haha


caantik x laut tu walaupun x nampak sgt..haha

tengoklah kawan aq ney...excited btoll..haha

masing2 merenung nasib.....


sempat snap semasa nak senam aerobik...:)
kawan2 baru yang dikenali disana..;D

NICE MEMORIES WITH U GUYS....:D






Thanks For Reading(^_^)

Monday, 13 June 2011

hurmm.:)


kenapa ngan aq ney kan...
semakin aq kate aq nak lari dr dy,mesti x kan jd...
aq nak cube hindarkan benda yang x penting ney dr hidup aq...
aq rasa seronok dengan hidup aq yang sekarang...
bebas..:)
aq suke dengan satu ayat ney.
Kalau kita sukakan seseorang, jangan beritahu si dia. Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya. Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah. Allah maha tahu siapa jodoh kita :)..
so same2 kite renung-renungkan ye...                                                                                           

Thanks For Reading(^_^)

Tuesday, 7 June 2011

memang aq sayang kau..
memang aq rindu kau sgt2...
tp aq pun ade ego aq sendiri k...
aq x kan buang ego aq semata-mata untuk orang yang sama ego mcm kau jgak...
   so we wait n see k..                                   

Thanks For Reading(^_^)

Monday, 6 June 2011

alhamdullilah


Alhamdullilah kelas FAR hari ney ok...
Aq lebih paham sekarang..
Semoga aq boleh lebih paham ag dalam matapelajaran ney..
Chayok..!!!

Thanks For Reading(^_^)

Sunday, 5 June 2011

lelaki

Dulu bukan men ag kau perasan...kau kate aq suke kau...
sekarang ney kau cari jgak blik aq...
ntah lah...aq pun x tw r nak ckp ape...
tolong lah jgn main dgn perasaan aq leh x..
memg aq x suke kau pun..
tp lepas kau ckp cm2 ..ingat senang2 ke nak datang blik kat aq..huh
Thanks For Reading(^_^)

Thursday, 2 June 2011

cara2 membuat roomate bengang...

  Bengang dengan roommate? Tak tahu apa nak buat? GEt ready for the payback time...   1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.   2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati" horee...kau dah balik". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah blah dah skrg"   3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 " Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.   4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata "Dah merebak... dah merebak!"   5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap "Aku tak boleh hidup sebilik dengan kau lagi" sambil keluar & menghempaskan pintu bilik dgn kuat...Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.   6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate anda sambil berkata "Tak lama lagi...tak lama lagi..."   7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, "Siot betul, kalah lagi"   8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat "Horee...!". bukak lampu semula.   9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap "Selamat Datang ke McDonald. Boleh saya ambil pesanan anda..." Lepas tu buat muka bodoh, sambil berkata "Eh, kau rupanya..."   10. Kata kat roommate "Ada pesanan penting untuk kau". Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yagn anda dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap "Eh...aku dah ingat". Lepas tu pengsan balik.   11. Bila roommate anda balik, berpura2 tengah telefon. Caci maki dan menjerit dengan kuat kat telefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakap kat roommate bhw yg telefon tadi adalah mak dia. Cakap mak dia akan telefon balik.   12. Kalau roommate suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw anda kena ajar dia cara mengosok gigi dengan betul.   13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan rumah/kampus. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate anda hilang. Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommate anda.   14. Bila roommate anda tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan confused.   15. Duduk & renung roommate dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam tengah tengok wayang.   16. Masa roommate tiada, ambil deodoran dan sapukan pada seluruh dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan selalu sampai deodoran tu habis.   17. Kalau roommate ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tsbt. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.   18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate anda sambil berkata "Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la...Macam teknik rebonding...". Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur.   19. Mase roommate tido, bungkus dia macam kafan mayat (siap ikat), pastu panggil member dlm 10 bace yasin ramai2. bile rumet jage pakat2 buat mcm x nmpk apa2.   20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia. Mesti dia terkujat sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat.  
Thanks For Reading(^_^)

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak