layannnnnnnnnnnnn

Tuesday, 21 June 2011

penatttt....

hai..dah lame aq x update blog kan....x de masa lah ..bizi sgt...sory3..heee
ney pun baru balik dari camping kat port dickson....kem tu 3 hari 2 malam..dr jumaat sampai lah hari ahad....
ney pun baru lah aq ade masa untuk story mory ngan korang semua..haha..
mule2 masa nak pegi mcm x de semangat jek tw...sebab x ramai pun yang pegi...yang ramai pun part2 yang dah tinggi..part 2 yang mcm kteorg ney ..bape kerat jek..haha..
korang kalw dengar training camp jek mesti ingat tempat tinggal dy kat dorm..makanan pun x sedap n then rushing2 gler kan...tp kat tempat yang kteorang pegi ney x de..semua best...
walaupun tempat dy mcm agak menyeramkan ckit tp ok lah...ala2 resort gi2.belakang dy ade laut....haha...
kteorang rase relax kat sane...mcm dah 2 in 1 dah..camp sambil holiday....
yang x leh blah tu kteorang siap boleh g swimming hr last tu....semua mcm dah pelik ney camping ke holiday.?.haha..tp xpe..yang penting semua bestt walaupun banyak gler ceramah n ngantox..haha...kteorang layan kan aje..haha..
kat sini aq sediakan ckit gambar kteorang kat sana...tengok lah ye......:)

timah,fifi,kina ngan aq,kak yaya behind the lensa..haha


caantik x laut tu walaupun x nampak sgt..haha

tengoklah kawan aq ney...excited btoll..haha

masing2 merenung nasib.....


sempat snap semasa nak senam aerobik...:)
kawan2 baru yang dikenali disana..;D

NICE MEMORIES WITH U GUYS....:D






Thanks For Reading(^_^)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak