layannnnnnnnnnnnn

Saturday, 31 March 2012

Good Bye PART 3 with LOVE




Assalamualaikum..dah lama aku tak update untuk blog neyh kan..sorry lah tak da masa lah beb..Firstly,aku nak bagitahu yang aku lega sangat sebab 'FINAL EXAMINATION' dah HABIS...heee..rase macam nak menjerit jekk..Walaupun aku tahu yang tak semua paper aku perfom dengan baik..pergh rase nye bukan sikit..macam semua paper jek..haha..camne neyh,.takot lah pulak kan..Macam2 kenangan yang ada waktu part3 ney..betapa susah nya kiteorang siap kan assigmnet yang berlambak..study last minute subjek yang x paham..Rase macam nak menangis pun ade r jgak.heee..cengeng kan..tapi kami tetap 'TEMPUH PENUH HARAPAN' .dah ankhirnya kiteorang berjaya jugak hadapi sampai habis final..Jadi ini bermakna Selamat tinggal Part 3 and welcome tu Part 4 next sem..hee..Tak sabarnya nak jadi senior and habis dip cepat-cepat..
<3

Thanks For Reading(^_^)

Wednesday, 22 February 2012






tak sedar-sedar lagi ke tira..Kau dah berjanji kan dengan diri kau dengan mak yang kau x akan gagal lagi..
So,wake up.berubah..jangan jadi pemalas sangat..ingat!!Kau bukan otak genius,boleh belajar last minute okeyh...!!
Study Smart to achieve the success that you deserve and make yourself n your mom proud of you..
No more term  failure in your life..

Thanks For Reading(^_^)

Monday, 16 January 2012

Kecewa








I want you changing for the better ..
not to bad ..
I love you as my freinds ..
please do not make me disappointed with you






Thanks For Reading(^_^)

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak