layannnnnnnnnnnnn

Saturday, 31 March 2012

Good Bye PART 3 with LOVE




Assalamualaikum..dah lama aku tak update untuk blog neyh kan..sorry lah tak da masa lah beb..Firstly,aku nak bagitahu yang aku lega sangat sebab 'FINAL EXAMINATION' dah HABIS...heee..rase macam nak menjerit jekk..Walaupun aku tahu yang tak semua paper aku perfom dengan baik..pergh rase nye bukan sikit..macam semua paper jek..haha..camne neyh,.takot lah pulak kan..Macam2 kenangan yang ada waktu part3 ney..betapa susah nya kiteorang siap kan assigmnet yang berlambak..study last minute subjek yang x paham..Rase macam nak menangis pun ade r jgak.heee..cengeng kan..tapi kami tetap 'TEMPUH PENUH HARAPAN' .dah ankhirnya kiteorang berjaya jugak hadapi sampai habis final..Jadi ini bermakna Selamat tinggal Part 3 and welcome tu Part 4 next sem..hee..Tak sabarnya nak jadi senior and habis dip cepat-cepat..
<3

Thanks For Reading(^_^)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak