layannnnnnnnnnnnn

Saturday, 23 July 2011

hi to campus..:)




Hai...oops2..lupe plak nak bagi slam..haha..Assalamualaikum,dah lame aq x berceloteh kat sini kan...haha
x de masa n x de idea sgt lah nak update blog ney..haha..
korunk,sedih nye...ag bape jam je aq akn meninggalkan rumah kesayangan ku ini...ceh3,syglah konon..bila nak balik umah bukan main liat ag..hahaha.TP AQ MEMANG SYG K UMAH KU SYURGA KU .INI...besok aq akan balik ke kampus uitm,alor gajah aq tu..jgn main2..orang panggil tempat tu 'London "tawkelas gi2..hahha..guraw jek...aq x sabar giler nak jumpe kawan -kawan aq yang mereng +giler tu...melayan kepale dyoran boleh naek mereng kepala aq.haha..tp tension woo naek cuti ney jek kena prepare untuk test akan datang..ade ag 3 test yang kiteorang kena hadap...boleh pecah kepala wooo...
aq memang kena study hard n study smart giler larh..walaupun x study2 ag...hahha..weee
sedia x sedia kena hadapi jugak kan...Am I Right..?hhaa..so aq harap aq wat yang terbaek...
So.UITM LENDU,ALOR GAJAH MELAKA...nantikan kepulangan ku ye besok....I'm coming back..i'm coming back...i tell the worldi'm coming back to Melaka..weee..itu saja untuk hari ney...thanks 4 reading..tata:D


Thanks For Reading(^_^)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak