layannnnnnnnnnnnn

Saturday, 20 August 2011

Memories AC120 2(A)

Hai blogger...Aq sekarang giler lah nak updated blog..tp disebabkan masa yang x mengizin kan...aq x sempat nak penuh kan entry untuk blog ney..Patutnye aq update pasal "TITTLE"ney beberapa hari yang lepas ag...Sorry lah beb,disebabkan kuiz+test+assgment yang menimbun menyebabkan aku x de masa nak update blog ney....Hari ney aq nak kongsi pasal kenangan dengan budak-budak kelas aku....Hari khamis yang lepas iaitu pada 18.8.2011 merupakan kali pertama kami satu kelas dapat makan bersama diluar..Hari tu kiteorang bercadang buka puasa sama-sama..Kiteorang diminta berkumpul pukul 6.30 petang dekat gerai makan..aq ,wawa,kina ,lia n sasal tumpang kete kak yaya untuk ke sana..Thanks sgt kak yaya...jasamu sgt dikenang...
Sampai-sampai kat gerai makan tu..dah ramai pulak kawan-kawan yang sampai..tp ade jugak yang lum sampai ag..cmne tu(merepek-merepek jelah aku ney kan)haha..Tp yang memang x leh tahan sgt tu..makanan boleh pulak dah tersedia ade dekat atas meja time kiteorang samapai...Memang betul menggoyah kan iman..haha..Kami hanya mampu menahan sabar dan menunggu waktu untuk berbuka..
Kalaw nak taw ape menu kiteorang silelah tengok2 gambar dibawah..haha



Tomyam Campur
Sambal Belacan
Ayam Masak Merah

Dah sampai waktu berbuka..ape ag..semua mcm x makan seminggu..haha.termasuk akulah tu kan...
Tp Alhamdulillah..kiteorang kenyang dan makanan tu pun sedap..Tp majlis tu kiteorang sambut sekali birthday leman..siap ade kek ag...Kiteorang boleh selamba bdk menyanyi kuat2 untuk leman..
si laki ney leh plak malu-malu n nak menyorok belakang awek dy..haha..ape larh leman ney..

Birthday kek








After dah makan-makan...ape ag..bermule lah prank untuk siape yang brthay..haha...Prank bermula dengan juman yang kononnye kunci kete dy yang leh hilang...tup2 tengok betol2 kunci kete dy hilang..kesian juman...jenuh kiteorang mencari kunci kete dy x jumpe2....last2 give up n semua balik...fify pun tlglah hntar juman leman ngan awek dy balik umah..Kat sini aq nak share gmbar2 yang kiteorang amik mase hari tu...Tengok lah gambar ney sampai lebam k..haha


Aq n wawa

kina n sasal


fify,beng n ayu

ney lah hasil yang dapat lepas makan...:)
Prank besday leman

wawa,aku,aslam n acap...

aq akan ingat kenangan ney sampai bile-bile...Hope kite semua boleh involve ag dengan event yang mcm ney selalu..Luv u guys very much...
"Sweet Memories"














Thanks For Reading(^_^)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak