layannnnnnnnnnnnn

Tuesday, 1 November 2011

tired



Hai korang,sumpah aku nak cakap yang hari ney aku penat giler..macam biase pagi-pagi aku bangun dalam kul 9.10 macam tu untuk siap-siap pergi kerja .tulah rutin harian aku untuk waktu sekarang..tapi x lama lagi dah nak berhenti dah pun..hahha.
Tapi ade sikit misunderstanding cikit biler ayah aku x de kat umah pagi-pagi..SO,aku punyer risau x de sape yang boleh hantar aku kerja.Kebetulan kawan satu tempat kerja aku mesej..ape lagi,sekaligus aku mintk tolong dy amik.nasib baik dy berhati baek nak tolong amik aku,,kalaw x ,menapak lah jawabnye ke tempat kerja..kalaw dekat x pelah jugak kan..heee.Thanks seha..itu baru satu,Yang keduanye pulak...sampai kedai bukak lah kedai macam biase n baru jek lepas mop lantai and baru je nak tarik barang susun keluar..Lori stok pulak sampaii..adoyai,,dah lah budak baru datang lambat..tapi x pe tyra.kau dulu first time lambat gak..hahha..so kiteorang terima lah stok macam biase..n nak kena ajar budak baru tu sekali...nampak gaya mcm ok..tapi boleh pulak dy buat hal lepas bagi dy rehat terus x naik-naik kerja dah..alamatnye dah x nak kerja lah tu kan...huhu.Macam mane ney awak,baru first day kerja dah x nak ker..dah name pun kerja kan..mane ade kerja x penat..x pelah mungkin x sesuai ngan dy kan kerja tu..haha.nasib baik semua barang dah dapat disiapkan..petang tu relax lah sikit.tapi ngantuk gilerrrr.....malm tu aku ngan seha order nasi goreng kampung dengan sup campur sebab kiteorang lapar sangat..tapi boleh pulak lepas makan kami dua orang leh sakit perot..huhu..sampai ke rumah aku masih sakit perot lagi..tu yang aku rase penat sangat hari ney...harap-harap hari besok x sepenat hari ney k..itu sahaja cerita untukk setakat ini..ok lah korang..aku cau dulu..bye...^^

Thanks For Reading(^_^)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak