layannnnnnnnnnnnn

Thursday, 5 May 2011

aduyaiiii..





hai...x tw nak update ape kat blog hr ney...cume yang bleh tyra cte ..ape yang tyra buat dirumah hr ney..hahha..
bangun2 pagi jek x tw nk wat pe..nak kuar ngan kawan..kawan masing2 tengah keje part time...aq jek yang x keje...hahhaa..bukan bos lame x panggil keje..cme ntahlah..mybe sebab cuti pun x smpai sebulan kan...so msti x dpt keje pnye...huhu..but.it's okay..sebab..next sem dapat lah cuti lame ckit...sooooooo.tyra mesti keje part time gakk..nak cri duit poket nak shopping..hahahha..hr ney keje tyra memasak n lipat baju..dah boleh jadi isteri x neyyy.?.hahahah..lum ag.....x ingin pun...lepas 2 petang g amik adik kat sekolah...malam ,bce yassin dengan mak...hehehe...lepas bce yassin tros tyra on9 untuk update bolg yang x tw nak update ape ney...huhu..2 jelah yang tyra bleh cite untuk hr ney..bye dairi blog ku..<3
Thanks For Reading(^_^)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak