layannnnnnnnnnnnn

Monday, 16 May 2011

cemburu buta..???


salam...ptut nye entry ney untuk yang beberap hari yang lepas pnye....tp aq tetap nak wat....
aq just nak kongsi cte ngan korang semua pasal awek kawan aq ny yang jelez gler ngan aq....aq pun x tw ap yang aq wat sampai dy mcm 2...aq tanya prob kawan aq dlm fb..n then awek dy yang blas....sindir2 mcm2...
dah dy yang mula dulu kan....aq pun panas lahhh.heee...n ade ke patut dy nak sound aq kononye gne fb pakwe dy...ingat aq cye ke 2 kawan aq....aq kenal r kawan aq 2 cm ne kan...n then ble aq wat status kat fb aq sendiri...dy terasa plak...dy ckap btw.u x payah lah nak kutuk2 org kat fb u tu..wat tambah dosa jek..hahha...pe hak dy nak ckp pasal dosa org len....hello sister,,,tengok dulu r dosa sendiri bnyak ke x...huh...aq mls jek nak cte..hahha..aq juz nak ckp r kan kat sini...memang lah awak 2 awek dy....tp pakwe awak 2 ade bnyak ag kawan len...so x pyah r nak kongkong sangat...nasib bek r pakwe kau 2 sayang kau tau..kalau x dah lme dah kena tinggal bodoh jek...hahha..renung2kan k..dan selamat beramal...


inilah akibat jika terlalu taksub terhadap psgn anda : cemburu buta , bertindak bodoh tanpa fikir akibatnya , ckp ikut sedap mulut (hapak) , tak ingat nk buat benda lain selain sms or call psgn anda padahal byk lg benda yg befaedah bole buat . dan byk lg keburukkan dr kebaikan .
p/s : pasangan kita sekarang belum tentu lagi jadi suami kita akan dtg . . . ( emmm . . . tak kan over lg syg kn org) 

Thanks For Reading(^_^)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak