layannnnnnnnnnnnn

Saturday, 7 May 2011

kenangan

FUHHH..akhirnye berakhir jgak derita jd  bdak part 1 ney...hahha...lega rasenye sebab dah nak naik sem 2...x lah kiteorang dipandang sinis ag...kalw x ,kalw orang dengar part 1..mesti dyorg ckp macm ney..ala bdak part 1...huh...kerek kan!!...benci btol orang2 kerek ney...mcm lah dy bgos sgt,,...x pe,kte kena pham kawan2...dyorang kan dah tua..hahahha..tp mcm2 kenangan aq dapat sejak hari pertama aq berada dekat uitm neyy...
first sekali yang kena wat lepas jejakkan kaki kat uitm ney ape ag,mestilah times 4 pendaftaran...pendaftaran 2 bukan ape ..hanya untuk pastikan kolej ape yang aq akan dapat..
aq dapat kolej TUN PUTIH...bapak jauhhhhhhhhhhh tw kolej 2..atas bukit...dalam hati aq.aq dah berkata2..mesti pnat gler nak menapak g kuliah...
hari pertama kat uitm ney ape ag kteorang kena wat kan....minggu orentasi..MDS name diberi..hahha
betapa penatnye kteorang kena menapak dr tun putih 2 ke Dewan Bendahar 2..hahha..nek turun bukit...memg bleh turn lah berat badan seminggu mcm 2...ble nak makan atau solat ke..kteorang kna patah blik ke dewan makan..mle lah dengar rungutan2 siswa2 n siswi2...seksa2...melecet sampai kaki ney hahhh...tp nasib bek ade abg n kakak2 mds yang cun2 belaka..hahha..kecian dyorang kena layan kerenah adik2 ney..hahahha..ade yang sampai disebabkan kteorang penat sgt...masuk jek dewan x sampai 5 minit masing2 dah tdoo....hahha..memg x bleh lpe sgt memori mcm 2...ble teringat blik msti aq ketawa sorang2...dah hbis minggu mds 2 x bermakna sudah habis orentasi kami....macm2 induction ag kena buat...induction kolej lah...induction kos lah....suai kenal 2 suai kenal ni...mcm2 lah...ade lah sampai sebulan jgak induction kteorg ney..hahahhaa..tp disebabakan induction ney...mcm2 aktiviti kteorang kena join...paksa rela...tp bestttttt..:)



penat sgt tw...

                                                    x de keje lenn..nak snap jek tw..hahha


Thanks For Reading(^_^)

2 comments:

  1. dh follow lom?? littlewhitecrystal.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. weyy..ape kau coment..tak muncul pun..hahha

    ReplyDelete

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Tyra Razak